cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

La Universitat Oberta oferirà nou cursos i set tallers de febrer a maig

La durada màxima és de 40 hores i els fan professors univertaris

C.R./EFE.Palma.
La Universitat Oberta de la UIB ha iniciat ja el termini de matrícula per a la participació en els nou cursos i set tallers programats per al segon quadrimestre del curs 2003-04, que es desenvoluparan entre els mesos de febrer i maig.

La directora del Servei d'Activitats Culturals (SAC) de la UIB, Bàrbara Obrador, explicà que s'han programat cursos com «Aliments tradicionals a les Illes Balears», «Un altre món és possible», «Evolució de la ment humana», entre d'altres.

Obrador va recordar que aquests cursos són impartits per professors de la Universitat balear i que tenen una durada màxima de 40 hores. Entre els tallers organitzats figuren els referits a «Curs de vídeo digital avançat», «Realització de vídeo digital»», «Taller de treball en equip» o «Teatre: Commedia dell'Arte Italiana».

El Servei d'Activitats Culturals ofereix també per a aquest segon quadrimestre del curs altres activitats complementàries, com el Cinemacampus, que en aquesta ocasió du per títol «Deu mirades sobre la nova Europa», i que es durà a terme els dimarts, a les 18.00 hores, al campus de la carretera de Valldemossa. Una altra activitat és els Recorreguts Musicals que oferiran cada dilluns sessions monogràfiques de diversos músics contemporanis.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris