cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Obres Públiques rep 21.000 firmes contra l'autovia d'Inca a Manacor

La plataforma crida a moure's dia 14 de febrer per rebutjar el projecte

La Plataforma Autovia No va presentar ahir davant la Direcció General d'Obres Públiques del Govern un total de 21.000 firmes contra la construcció de l'autovia entre Inca i Manacor, segons va afirma un dels seus portaveus, Miquel Gelabert. Precisament, ahir acabava el termini de presentació d'al·legacions al projecte i estudi d'impacte ambiental de l'autovia entre Inca i Manacor. A la presentació de les firmes va acudir també el portaveu del GOB, Miquel Àngel March.

Gelabert va explicar que aquesta vegada no han presentats al·legacions (com varen fer dia 1 de desembre al Consell Insular de Mallorca (CIM) contra el Pla de Carreteres) perquè «no protestam contra deficiències tècniques, sinó contra tot el projecte». Segons la Plataforma, aquest projecte «és un atemptat ecològic».

En aquest sentit, Gelabert va assegurar que «ara feim feina per a la manifestació del 14 de febrer, perquè pensam que la gent no vol aquesta autovia, però falta que el poble surti al carrer a dir-ho». El portaveu del col·lectiu va fer una crida també perquè un mes després, en els comicis generals del 14 de març, «la gent voti amb consciència», ja que «sembla que només tenen en compte els resultats de les urnes».

D'altra banda, tant Gelabert com March es varen mostrar crítics amb la decisió de Delegació del Govern de rebaixar de 6.000 a 3.000 euros les sancions a tretze dels antiautovia que es manifestaren en el ple de Costitx i defensats pel GOB i reduir la quantitat fins a 300 euros a un altre que va ser defensat per l'Ajuntament de Costitx.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris