nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Dimiteix el regidor Josep Bennassar i obliga a reformar sis àrees de govern

El batle confirma que l'edil tingué problemes amb una associació de tercera edat

95136

Josep Bennassar va comunicar la seva dimissió ahir al batle.

La dimissió del regidor de l'Ajuntament d'Inca Josep Bennassar ha aixecat els rumors envers els problemes que varen sorgir a l'Associació de la Tercera Edat del Lledoner, de la qual el regidor en va ser secretari. Josep Bennassar, que també era regidor delegat de la Tercera Edat d'Inca, va dimitir de secretari fa dues setmanes i ahir va presentar la seva renúncia com a regidor de l'Ajuntament.

La versió oficial és que Bennassar va renunciar al seu càrrec de secretari de l'associació perquè la feina municipal li ocupava tot el seu temps i no per problemes i discrepàncies amb la resta de membres de la junta de l'associació de la tercera edat. No obstant això, dues setmanes després dimiteix com a regidor.

A pesar que el president de l'Associació del Lledoner, Matias Matemalas, no ha volgut fer-se ressò dels conflictes que varen sorgir amb el regidor, el batle d'Inca, Pere Rotger, va confirmar ahir a Diari de Balears que «em consta que el regidor va tenir problemes amb l'associació del Lledoner, però en aquests moments no puc dir si aquestes discrepàncies amb l'associació són les que varen provocar la seva dimissió com a regidor. Som el primer sorprès per la seva renúncia i hauré d'esbrinar si els problemes amb el Lledoner hi varen influir».

Aquesta dimissió precedeix la que va protagonitzar fa dues setmanes la regidora Carmen Lorente, la qual va donar uns motius que varen ser qüestionats en diferents sectors. Amb la dimissió de Josep Bennassar ja són tres els regidors del Partit Popular que han deixat el seu càrrec. La primera va ser Joana Rosselló quan va ser designada directora general de la Conselleria de Cultura.

Les dues darreres baixes han provocat que el batle, Pere Rotger, hagi preparat ja una remodelació en sis àrees de gestió de l'Ajuntament d'Inca, ja que ha d'incorporar-hi dos nous regidors: el número 15 de la llista del PP, Andreu Gili, en substitució de Carmen Lorente, i Iolanda Pericàs, que amb el número 16 ocuparà el lloc deixat per Josep Bennassar.

El batle farà públic avui el nou organigrama de l'Ajuntament i espera que els dos regidors entrants puguin prendre possessió dels seus nous càrrecs en la propera sessió plenària, prevista per al proper dia 30 de gener.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris