nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
16°

Sindicats i empleats faran accions si tanquen la factoria de joies

La nova propietat de Majorica pretén desmantellar aquesta secció


Les reaccions a l'anunci d'un possible desmantellament de la fàbrica i producció de joies, que implicaria la supressió d'un centenar de llocs de feina en aquesta secció de Majorica, no s'han fet esperar. Ahir, els sindicats i comitès d'empresa més directament afectats rebutjaren aquesta possibilitat i anunciaren accions «contundents» contra aquesta pretensió de la nova propietat de Majorica, la companyia Drasan Limited, un dels fabricants més grans de joieria d'àmbit internacional.

Ahir el delegat sindical d'UGT -sindicat majoritari de la secció de joies- a Manacor, Guillem Vadell, va assegurar que si es confirma que el nou expedient de regulació «es carrega la producció de joies, entrarem en una situació dramàtica». Vadell anuncià que contra aquesta mesura empresarial «iniciarem una batalla dura per impedir que joies desaparegui».

El sindicalista augurà que la producció de la fàbrica de perles, actualment ubicada a l'antiga factoria del centre urbà, passaria a ocupar les instal·lacions del polígon industrial, on actualment està implantat joies i l'edifici antic, d'uns 44.000 metres quadrats de superfície. «Em tem que ja deu tenir una opció de compra», apuntà.

Per la seva banda, el portaveu dels treballadors de joies, Guillem Vives, va anunciar que després de la notícia d'un possible desmantellament de joies, «avui hem reclamat una reunió urgent amb la direcció actual. Volem saber de primera mà si pretenen prescindir de la nostra producció».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris