nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

El CIM denegarà els deu permisos d'obres del caló d'en Rafelino

Assumirà les competències de l'Ajuntament en aquesta matèria


La polèmica sobre les llicències d'obres per a la construcció de 10 xalets unifamiliars a la zona costanera del caló d'en Rafelino ha passat a un nou capítol. Ara, el Consell de Mallorca ha anunciat que fa comptes d'assumir les competències de l'Ajuntament de Manacor en matèria urbanística i ser la institució insular la que denegui els 10 permisos d'obres del caló de Rafelino, en comptes de ser el propi consistori manacorí. D'aquesta manera, la Sala no només quedaria exempta d'haver de denegar llicències als titulars que les sol·licitaren en el seu moment, sinó que a més, no hauria de fer front a les indemnitzacions.

Aquesta determinació fou anunciada ahir en roda de premsa pels regidors d'ALM-UM, a l'oposició, Miquel Riera i Miquel Àngel Grimalt, ambdós consellers del Consell. «Com que el batle, Antoni Pastor, ja ha dit en moltes ocasions que no pensa denegar les llicències i en prova d'això ha sol·licitat la inexecució de la sentència al Tribunal Superior de Justícia i després al CIM, la solució que ara oferim és que el Consell adopti les competències de l'Ajuntament i resolgui el cas d'una vegada per totes», explicà Grimalt.

Tanmateix, el pas previ perquè el Consell pugui assumir les competències de l'Ajuntament és que siguin els propis afectats els qui reclamin l'ajuda al Consell, tot denunciant l'Ajuntament per la inexecució de la sentència que l'obligava a denegar les esmentades llicències. «L'única intenció del CIM és que s'apliqui la llei i sobretot, donar una resposta als particulars afectats, perquè les administracions són precisament per donar solució als problemes dels ciutadans», va manifestar el regidor Miquel Riera i afegí al respecte que l'Ajuntament de Manacor «no ha tengut el valor suficient per denegar aquestes llicències», va concloure Riera.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris