nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Els col·laboradors rebels estudien si repeteixen la mesura els dies 25 i 31

LL.L. Palma.
El col·lectiu d'examinadors que es va rebel·lar ahir contra la decisió del Govern de Jaume Matas d'equiparar els coneixements de català dels alumnes que acabin quart d'ESO amb els que obtenguin el nivell C de català es reunirà aquesta setmana per decidir si diumenge que ve, dia 25, i dissabte dia 31 repeteix la mesura de protesta presa ahir. Abans de final de mes s'hauran d'examinar els candidats a obtenir els certificats A (inicial), B (bàsic), D (avançat) i E (especialitzat).

Segons un membre d'aquest col·lectiu autoritzat a comunicar-se amb la premsa, «allò més lògic és que la mesura presa avui -per ahir- tengui continuïtat».

Així i tot, els examinadors reconeixen que la paraula final la té la Junta Avaluadora de Català, «que és qui haurà de decidir».

Precisament, aquest organisme depèn directament de la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern. A més, està format per un tribunal, que és qui en darrera instància té capacitat per aprovar o suspendre els exàmens realitzats pels candidats als diferents nivells.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris