nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

El Govern executa la sentència del Suprem i fa oficial «Porto Cristo»

El nou topònim s'haurà d'incorporar als rètols i als indicadors

A.B/E.P.Manacor.
Ja és plenament oficial. Després d'anys de parlar-ne, Porto Cristo s'ha d'escriure separat. I és que malgrat que hi havia una sentència del Tribunal Suprem del 98 que així ho obligava segons un informe de la Universitat de les Illes Balears, mancava un acord del Consell de Govern que executàs aquesta sentència.

Ahir s'aprovava aquest acord i es donava plena validesa a aquest nou topònim. Així mateix se suprimien els topònims Cala Moreia, Estany d'en Mas, que són substituïts per s'Illot i s'Estany d'en Mas.

El regidor d'AIPC Jaume Brunet en va mostrar la seva satisfacció, ja que aquesta també era una reivindicació dels independents. «Ara s'ha fet efectiva la sentència del Tribunal Suprem. Quan nosaltres vàrem fer el pacte de govern amb el PP, un dels punts era que es complís aquesta sentència. Ens reunírem amb Jaume Matas i ell es va comprometre a tirar-ho endavant. Per tant, estam contents perquè han fet efectiu el seu compromís».

Aquestes denominacions seran incorporades com a formes oficials dels topònims corresponents a Manacor. De fet, emperò, l'Ajuntament ja utilitzava aquestes formes en tots els seus escrits. A partir d'ara s'hauran de canviar tots els indicadors i rètols, tasca que hauran de dur a terme el Consell i el Govern.

En total han estat 12 els topònims substituïts per la sentència del Tribunal Suprem.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris