nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 27°
29°

«Desig que l'home que va assassinar la meva mare es podreixi a la presó»

Jaime, el fill gran de la dona morta, ha rebut l'alta mèdica i diu que es troba bé

65236

Pilar Crevillent, a la dreta de la foto, va ser assassinada pel seu company sentimental el passat dia 1.


Jaime, el fill gran de Pilar Crevillent, la dona que fou assassinada pel seu excompany sentimental el dia 1 a l'Arenal de Llucmajor, rebé l'alta mèdica dijous passat. El jove, de 21 anys d'edat, porta el braç en cabestrell perquè rebé el tret a l'esquena. Malgrat la gravetat de les ferides que ha sofert, ahir assenyalà que «em trob bé». Jaime no volgué aprofundir sobre el que ocorregué aquella nit al seu domicili. Tanmateix, assenyalà que «el meu desig és que l'home que assassinà la meva mare es podreixi a la presó».

Domingo Pozo, el presumpte assassí, havia estat el company sentimental de la seva mare, que se sentia assetjada per l'individu, que no acceptava que ella donàs per acabada la relació sentimental. El jove confirmà el temor que sentia la seva mare.

Jaime es mostrava satisfet perquè anit el seu germà menor, que també resultà ferit de gravetat en l'incident, abandonà la Unitat de Cures Intensives de Son Llàtzer i fou traslladat a una habitació de planta. José, l'altre fill de Pilar Crevillent que també va rebre l'impacte del tret a l'estómac, ja es troba fora de perill, segons confirmaren els metges a la família, i ha aconseguit superar moments molt crítics en els quals fins i tot es va témer per la seva vida.

«Estic content perquè el meu germà està millor», assenyalà Jaime, que anit es trobava acompanyat de diversos familiars esperant que José fos traslladat a l'habitació per poder parlar amb ell. El jove també confirmà que havia mantingut una baralla amb Domingo Pozo i que l'havia denunciat.

Precisament és la mateixa denúncia per amenaces i agressions que el mes de març del 2002 Pilar Crevillent va presentar contra la seva exparella. La jutgessa dictà una ordre d'allunyament. Tanmateix, 40 dies més tard la dona acudí al jutjat per retirar la denúncia i per sol·licitar que es deixàs sense efecte l'ordre d'allunyament, malgrat el fet que la dona se sentia assetjada per Domingo, que solia acudir al seu encontre per molestar-la.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris