nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Un conveni permetrà la creació de noves rutes cicloturistes al municipi


L'Ajuntament de Selva i la societat Diversitat 21, creada pel Govern durant la legislatura passada per invertir els fons de l'ecotaxa, negocien la signatura d'un conveni per impulsar una ruta cicloturista al municipi.

El proper ple municipal té previst aprovar un conveni pel qual s'obligarà l'Ajuntament al manteniment dels camins municipals pels quals transcorreran les rutes ciclistes, mentre que Diversitat 21 es farà càrrec de la millora del paviment de les vies més deteriorades i de la seva senyalització adient per tal de permetre'n una bona utilització per part dels ciclistes.

Per altra banda, el projecte d'aquestes rutes cicloturistes inclou els camins que connecten Selva-Campanet, Biniboni-Moscari, Binibona-Caimari, Inca Campanet, Caimari-Mancor de la Vall i Selva-Inca.

Així mateix, s'ha d'esmentar que concretament, les actuacions del conveni consistiran en la senyalització mitjançant bandes transversals als inicis de la ruta, instal·lació de bandes sonores per reducció de velocitat, com per altra banda, també la més àmplia informació mitjançant una sèrie de panells als diferents recorreguts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris