nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

Dos marroquins apallissen una dona de 60 anys per robar-l'hi

L'arrossegaren fins a l'ascensor de la seva finca a via Alemanya

Una dona d'uns 60 anys rebé la nit de dimarts una salvatge pallissa quan estava a punt d'arribar a la seva casa de via Alemanya, a Palma. Els dos autors eren joves marroquins que pretenien robar-li la bossa i que ahir ingressaren en presó.

Els fets ocorregueren pels voltants dels jutjats de via Alemanya, quan una senyora que resideix en aquell carrer es dirigia a la seva casa. Els dos individus, les identitats dels quals no han transcendit, la seguiren emparats en la foscor. Quan la dona estava obrint el portal l'abordaren amb violència i li propinaren alguns cops.

Segons sembla, la seva intenció era apoderar-se de la bossa, però la dona va oferir resistència i li va caure una pluja de cops. Els dos magribins, que empraren amb extrema violència, van arrossegar la senyora fins a l'ascensor perquè ningú no pogués presenciar la pallissa, i van continuar colpejant-la, fins que es van apoderar de les seves pertinences i van fugir a tota velocitat.

La dona quedà semicommocionada, molt espantada, i avisà la seva família, que la traslladà fins a un hospital pròxim. Els metges la sotmeteren a diferents proves per comprovar que no presentava lesions internes ni fractures, i ahir ja es trobava a la seva casa, encara que macada i sense amb prou feines poder moure's.

El Cos Nacional de Policia, en tenir coneixement de l'ocorregut, obrí una investigació i s'imposà com a prioritat la localització dels dos marroquins. Els agents comptaven amb la descripció física d'ambdós i per la seva forma d'actuar anaren descartant candidats fins que dimecres, per fi, aconseguiren detenir-los.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris