cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

L'artèria transversal donarà aigua al municipi en cas de mancança

El Govern construirà un dipòsit regulador a petició de la Sala

M.PUIGRÒS.Muro
El conseller de Medi Ambient, Jaume Font, anuncià ahir després de la reunió mantinguda amb el batle de Muro, Miquel Ramis que «arran de les al·legacions o peticions formulades per part de l'Ajuntament hem decidit incloure un dipòsit regulador a Muro dins el projecte de Conducció d'Aigües de Mallorca».

Així, en l'esmentat eix de conducció d'aigües que pretén unir Andratx i la zona Nord de l'Illa, Muro comptarà amb un dipòsit regulador de 2.000 metres cúbics de capacitat. D'aquesta manera, Font anuncià que «es redactarà un nou projecte que inclourà aquesta modificació, així si algun dia Muro necessita connectar-se ho podrà fer».

Per altra banda, durant l'esmentada reunió entre el conseller Font i el batle de Muro, Miquel Ramis, s'acordaren altres actuacions per desenvolupar a la localitat com la renovació dels tres col·lectors generals de la xarxa de clavegueram. D'aquesta manera, es posarà solució a problemes puntuals que es donen a Muro. Per aquestes obres, la Conselleria de Medi Ambient ha previst una inversió de 600.000 euros per desenvolupar les obres durant el present any.

Així mateix, en matèria d'aigües residuals i per tal de donar solució a la problemàtica de la depuradora que compartiran Muro i Can Picafort, Font anuncià que: «El director general de Recursos Hídrics, Joan Crespí ja ho te previst a la seva reserva pressupostària per desenvolupar-ho aquest any». «Quan l'Ajuntament de Santa Margalida ens doni els terrenys, cap a finals d'any començarem a posar el projecte en marxa», finalitzà el conseller Font.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris