nubes rotas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

Aprovats els pressuposts més alts entre les crítiques de l'oposició

El PP diu que UM i PSOE carreguen les inversions a través d'imposts


L'Ajuntament d'Alcúdia va aprovar ahir els pressuposts més elevats de la seva història, corresponents a l'exercici 2004 i que pugen a 22.744.383 euros, entre crítiques de l'oposició que assegura que l'equip de govern (UM-PSOE) carrega aquest increment sobre les espatlles dels ciutadans a través del que va descriure com «una pujada desmesurada dels imposts».

El regidor Pep Melià, que parlava en nom de l'equip de govern (UM-PSOE), explicà que els Comptes de 2004 pugen un 11,7 per cent respecte a l'any anterior i destacà com a principals inversions la millora de les urbanitzacions de Sa Torreta i Can Blau, la construcció d'un nou pavelló cobert, l'equipament del casal de can Fondo, l'habilitació de la plaça Rector Ferragut, l'adequació de l'avinguda de la platja i la construcció d'una pista de patinatge.

Melià indicà que totes aquestes inversions seran possibles perquè també hi ha un increment notable dels ingressos que respon a una major recaptació de l'IBI i a una major previsió d'ingressos urbanístics amb motiu de l'aprovació del Pla Territorial de Mallorca.

El PP criticà també el fet que l'equip de govern «condiciona gran part de les inversions previstes a la signatura de futurs convenis urbanístics». A aquestes crítiques, el batle Miquel Ferrer (UM) va respondre que «en principi els convenis urbanístics no són bons ni dolents, i s'ha d'estudiar el contingut de cadascun i de fet, quan governava el PP se signaren molts més convenis que en els darrers anys.

Per altra banda, el ple de l'Ajuntament d'Alcúdia va donar ahir l'aprovació amb els vots de l'equip de govern i del PP a la recepció de la urbanització Paradís de Bonaire, que per distints motius s'ha anat retardant en els darrers anys. El portaveu de l'equip de govern, Pep Melià, qualificà l'acord com a «històric». «La urbanització començà el seu camí fa molt de temps i ha tingut una tramitació problemàtica, ara veim la llum al final del túnel i aquest equip de govern demostra la voluntat que aquest tema es regularitzi».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris