nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
24°

L'Associació de sales de festa denunciarà el batle Ramis per no fer tancar la Sala Fònica

C.MORENO.Muro
L'Associació d'Empresaris de Sales de Festa, Discoteques i similars de Balears interposarà una querella per prevaricació contra el batle de Muro, Miquel Ramis (CDM), per no tancar la discoteca Sala Fònica, que es troba situada en el polígon industrial ses Comunes de Can Fiol i no disposa de llicència d'activitat. Es dóna la circumstància que el tinent de batle de Muro, Onofre Plomer (PP), és un dels socis d'aquesta sala de festes.

A finals del passat mes de desembre l'Associació d'Empresaris de Sales de Festa presentà a l'Ajuntament una denúncia en la qual demanava el tancament de la Sala Fònica «en tenir coneixement que en aquest local s'hi realitzà una festa durant la Nit de Nadal i estava prevista una nova celebració per Cap d'Any».

Des de l'associació s'assegurà ahir que l'Ajuntament «ha donat poca resposta a les denúncies que hem presentat». Per la seva banda, el batle Miquel Ramis assegurà ahir que no tenia constància que la sala de festes hagi obert les seves portes: «No sé res de la discoteca i la Policia Local tampoc m'ha comunicat res de res, abans de les eleccions vaig ordenar el seu tancament».

«De moment el Consell no ho ha comunicat oficialment, però sembla que s'ha estimat el recurs de l'Ajuntament contra la prescripció que prohibia els usos recreatius en els polígons» indicà el batle Ramis. De ser així, Plomer podrà continuar els tràmits per legalitzar la Sala Fònica.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris