cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

Els pares del CP Ponent demanen la millora urgent del pas elevat

SFM i el Consell no han fet cas de les peticions de l'Ajuntament

Els pares d'alumnes del col·legi públic de Ponent han tornat a insistir en la necessitat de millorar la seguretat del pas elevat per a vianants sobre la línia de tren i de la carretera de Lloseta en aquell punt, que diàriament travessen els alumnes per anar al centre escolar.

Segons explica Fernando Martín, representant de l'Associació de Pares d'Alumnes del centre, des de fa tres anys l'estructura del pas elevat sobre les vies del tren no es troba en bones condicions. «Les baranes estan rovellades, falten barrots i les estructures metàl·liques es mouen, de manera que es converteixen en un perill pels al·lots que passen per allà», afirma.

Martín assegura que durant aquest temps han traslladat les seves peticions a l'Ajuntament d'Inca, que al mateix temps les ha fet arribar a Serveis Ferroviaris de Mallorca. «Però en tot aquest temps SFM no ha donat senyals de vida», i afegeix que l'any passat fou el propi Ajuntament, davant la situació d'evident perill en el pas elevat, qui es va encarregar pel seu compte de fer algunes millores, com arreglar el paviment per evitar lliscades.

Al mateix temps, els pares també estan reclamant que la instal·lació d'un semàfor a la carretera de Lloseta en el punt on desemboca el pas elevat per millorar la seguretat dels joves que han de travessar aquesta via.

En aquest sentit, el responsable de Trànsit de l'Ajuntament, Joan Deus, va explicar que «es tracta d'una competència del Consell. Puc assegurar que des de fa tres anys fem la petició al Consell perquè instal·li allà un semàfor però no hem rebut cap resposta». A pesar d'això, Deus es mostrà confiat de poder incloure una solució a aquesta situació en el projecte de soterrament del pas a nivell de Crist Rei, projecte que la Conselleria d'Obres Públiques començarà aquest mateix any.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris