nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
14°

«L'acord dels dos grans de la banca privada demostra l'èxit de les caixes»

Fornesa, president de la Caixa, presidí a Palma el consell general

El president de la Caixa, Ricard Fornesa, assegurà ahir que l'acord entre els dos grans de la banca espanyola -Santander i BBVA-, per competir més amb les caixes d'estalvi i menys entre ells, «demostra l'èxit assolit per les caixes». Fornesa presidí ahir matí a Palma la reunió del consell general de Balears de la Caixa i, posteriorment, fou rebut en audiència pel president Matas al Consolat de la Mar.

En relació al «pacte de no agressió» entre el Santander i el BBVA, Fornesa declarà que «això vol dir que les caixes tenen modernitat, dinamisme i capacitat de gestió, i que en el curs del temps han demostrat una actitud per aconseguir l'èxit que han assolit, que és pràcticament el 50% de la quota de mercat en actius i passius a tot l'Estat». En qualsevol cas, el directiu financer assegurà que «els pactes de competència rompen la competència, per la qual cosa és millor continuar fent-la de manera esportiva i oberta».

Amb l'objectiu d'analitzar els resultats del 2003, el consell general de la Caixa a Balears es reuní ahir a Palma. La reunió comptà amb l'assistència del president de l'entitat, Ricard Fornesa, el director general, Isidre Fainé, el president del consell general de Balears, Francesc Tutzó, i el subdirector general de l'entitat i delegat general a les Illes Balears, Josep Francesc Conrado de Villalonga.

«Balears és l'única comunitat on tenim un consell local, la qual cosa prova la nostra especial consideració i atenció cap a les illes», digué Fornesa, qui arribà a la reunió amb Matas acompanyat per altres directius de l'entitat. La Caixa tancà el 2003 amb un increment dels recursos de clients del 10'16% i un volum de negoci de 7.338 milions d'euros.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris