nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Els passatgers que pugin ebris al Bus de Nit en podran ser expulsats

L'EMT aprova un nou reglament que afecta conductors i usuaris

A partir d'ara els passatgers que utilitzin els autobusos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) i evidenciïn haver consumit alcohol o drogues podran ser expulsats del vehicle. Aquesta circumstància, que pot afectar especialment els clients que utilitzen el Bus de Nit per desplaçar-se al passeig marítim els caps de setmana, és una més de les normes que preveu el nou reglament aprovat per Cort, que ja està en vigor i que afecta tant els conductors com els usuaris del transport públic.

La normativa, que pel març estarà exposada a les mampares que protegeixen els xòfers, estableix tota una sèrie de preceptes d'obligat compliment. Alguns de caire pràctic, com no poder pagar amb bitllets superiors a 10 euros o no pujar a l'autobús quan s'hagi fet l'advertència que està ple, i altres basats en normes cíviques, com ara la prohibició de fumar, beure o menjar dins el cotxe o de dur-hi canimals de companyia. En virtut de les noves regles tampoc no es podrà fer servir el telèfon mòbil ni distreure el conductor quan estigui menant.

Segons va indicar el regidor de Trànsit i Transports, Àlvaro Gijón, durant els primers mesos de vigència d'aquest reglament l'Ajuntament serà flexible en la seva aplicació.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris