lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Centenars de veïns participaren en el primer Dia de la Bicicleta

L'objectiu era potenciar l'esport i l'ús d'aquest mitjà de transport

La bicicleta va ser ahir l'autèntica protagonista a Son Servera. Centenars de veïns coparen amb aquests vehicles els carrers del terme municipal per participar en el primer Dia de la Bicicleta. Una activitat socioesportiva organitzada per l'Ajuntament i per la Unió Ciclista de Son Servera a fi de potenciar l'ús d'aquest mitjà de transport. Petits i grans recorregueren prop de vuit quilòmetres, sense gens d'ànim competitiu. L'objectiu era per contra viure una jornada ecològica, fer una passejada aprofitant el Sol i compartir el matí amb familiars i amb amics.

Aquesta iniciativa neix amb la intenció de tenir continuïtat. «Volem que cada any es repeteixi. Creim que és una bona activitat per potenciar la pràctica de l'esport», comentà Serafí Servera, regidor d'Esports.

Els més petits estrenaren la bicicleta que els havien duit els Reis. Els organitzadors comentaven que s'havien concentrat devers 300 persones. Aquesta xifra els va omplir de satisfacció.

El batle, Damià Ripoll, i altres regidors no s'ho perderen i també pedalejaren de valent. Una quarantena de ciclistes, tots ben equipats, s'hi afegí. Els participants en aquesta jornada festiva sortiren a les 11 hores de la plaça de Sant Joan de Son Servera en direcció cap a l'avinguda de la Constitució a Cala Millor, na Llambiens, avinguda de les Magnòlies i la rotonda de Portocristo fins al poliesportiu Es Pinaró.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris