cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Balears és l'autonomia amb pitjors dades de sinistralitat amb motos

Balears és la Comunitat Autònoma amb pitjors xifres de sinistralitat en motocicleta i ciclomotor, ja que una de cada quatre víctimes mortals a les carreteres de l'arxipèlag mor per un accident amb aquests vehicles, segons un informe elaborat pel Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC).

L'esmentat estudi, realitzat en col·laboració amb altres 13 clubs automobilístics europeus, analitza la situació en el conjunt d'Espanya, on cada dia moren 2,3 persones, com a conseqüència d'accidents amb vehicles de dues rodes.

En l'esmentat informe s'assenyala que a les Balears durant 2001 moriren 47 persones a causa d'un accident de moto o ciclomotor, d'un total de 170 persones, el que suposa un 25,2 per cent de les víctimes mortals. «Aquesta xifra -assenyala el RACC- és 10,2 punts superior a la mitjana del país (15 per cent)».

Altres dades recollides per l'estudi situen en el 3 per cent el nombre de persones que moren després de sofrir un accident de moto o ciclomotor, el que el RACC atribueix al «reduït ús que es fa del casc» a la Comunitat balear.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris