nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Denunciades a la Colònia dues obres de membres destacats de Sur Unificat

La Sala estudia els projectes de legalització de Casa Chiquita i una casa a sòl rústic

72650

Les obres de reforma de Casa Chiquita.

Dos veïns de la Colònia de Sant Jordi han denunciat davant l'Ajuntament de ses Salines sengles obres de dirigents de Sur Unificat. La primera denúncia afecta un dels impulsors i afiliat del partit com a propietari i un regidor com a constructor. Es tracta d'un habitatge aixecat en sòl rústic sense la preceptiva llicència d'obres, han explicat des de l'Ajuntament. Un cop presentada la denúncia del particular, la Sala obrí un expedient urbanístic i, segons explicà el batle Sebastià Vidal (PP), el titular ha presentat un projecte per legalitzar la construcció com magatzem agrícola. A més, el promotor i el constructor hauran de fer front a una multa d'entre el 50 i el 100 per cent del valor de l'obra.

L'altra obra denunciada és l'Hotel Casa Chiquita, en la propietat de la qual està integrat el número tres de les llistes dels independents de la Colònia de Sant Jordi. En aquest sentit, el batle Vidal comentà que «l'Ajuntament estudia ara el projecte de legalització i veurem si és legalitzable. Esperam que els tècnics facin els estudis pertinents». En aquest cas, el permís sol·licitat és per una reforma encara que s'han enderrocat totes les antigues instal·lacions i construït de bell nou una planta baixa i tres altures més.

El titular, que s'estimà més que no aparegués el seu nom en premsa, explicà que «a l'hotel hi ha un problema discutible entre dos veïns. Ell considera que no respectam la reculada d'una zona verda perquè vàrem construir dues habitacions de sis metres quadrats, però ho comentàrem amb l'arquitecte municipal i ens informà que podíem fer una altra altura a l'hotel. Finalment, decidírem tomar les dues habitacions i traslladar-les a una tercera altura. Llevat d'això, l'obra s'ajusta a la llicència de reforma sol·licitada».

Així mateix, el propietari reconeix que «crec que en aquestes dues denúncies hi ha política de rerefons». Cal recordar que el partit Sur Unificat va néixer fa quasi un any per presentar-se a les eleccions de maig. SU va treure dos regidors a l'Ajuntament, uns resultats que els responsables valoraren com a «excel·lent».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris