cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

L'Ibas dóna una ajuda de 92 mil euros per ampliar el centre de dia

L'Ajuntament té previst que les obres comencin el proper dilluns

LL.P.Inca.
L'Ajuntament de Lloseta ha rebut una subvenció de 92 mil euros de l'Institut Balear d'Afers Socials del Govern (Ibas) per ampliar les instal·lacions del centre de dia. Així, segons ha confirmat l'Ajuntament, està previst que aquestes obres comencin el proper dilluns.

Aquesta és l'ajuda que l'Ajuntament ha rebut després de les negociacions que començaren a finals de 2003. D'aquesta manera, el batle de Lloseta, Bernat Coll (PSOE), que es mostrà satisfet de l'ajuda rebuda de l'Ibas, digué que «l'Ajuntament pagarà només el 25 per cent del cost total d'aquest projecte que ascendeix als 180.303,63 euros». Coll espera rebre una altra subvenció durant el 2004 per a aquest projecte.

En aquests moments, les instal·lacions donen cobertura a una vintena de persones i en un futur podran acollir uns 25 usuaris. A més d'aquesta actuació, també es duran a terme una sèrie de millores que pagarà l'Ajuntament. En aquest sentit, el batle comentà que «a la planta superior es portarà a terme una ampliació per millorar el servei del centre de dia en un futur».

De la mateixa manera, la primera planta també es condicionarà per a una futura ampliació del centre sanitari, que es troba ubicat al costat del centre de dia. En el mateix edifici, també es destinarà un espai per al futur menjador social. Les obres d'ampliació del centre de dia acabaran durant el primer semestre de 2004. L'ampliació es podrà dur a terme gràcies a una permuta que l'Ajuntament ha acordat amb un particular.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris