algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Cort estudia la construcció de 19 aparcaments subterranis més

L'SMAP també projecta habilitar 3 nous pàrquings en superfície

R. GALLEGO. palma.
L'Ajuntament de Palma està estudiant, a través de la Societat Municipal d'Aparcaments Públics (SMAP), la construcció de 19 pàrquings subterranis més a la ciutat. Aquests s'afegirien als 16 existents i als dos ja començats, al carrer de Manacor i a via Roma II. A més, l'SMAP projecta l'habilitació de tres espais d'estacionament més en superfície. Aquests equipaments serien a Son Gibert, a Son Dameto i a Son Fuster.

Quant als subterranis ara en estudi, que segons fonts consistorials no es construiran tots, s'ubicarien als barris o a les zones de Can Pastilla; Son Cotoner; Antoni Maura; la Gerreria; polígon de Son Castelló; Son Gotleu; parc de Llevant, els Hostalets, la plaça de Toros i el carrer de Foners.

D'altra banda i segons manifestà ahir el regidor de Trànsit i Transports, Àlvaro Gijón, la intenció de Cort és reduir de manera progressiva les fraccions a l'hora de pagar als aparcaments. Així, les previsions de Gijón són que el 2005 els ciutadans paguin per fraccions de 10 minuts, el 2006 seran de 5 minuts i així fins a arribar al 2009. Llavors es pagarà per cada minut que el vehicle estigui estacionat al pàrquing.

El regidor aclarí que els preus actuals, i el fet que en aquests moments els tiquets siguin per a intervals de 15 minuts, respon a les necessitats econòmiques de l'SMAP. «La Societat s'ha endeutat per 20 anys amb la construcció dels darrers aparcaments que hem posat en marxa, i per poder demanar crèdits hem de fer una previsió d'ingressos determinada», manifestà en aquest sentit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris