cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

La Junta de l'OCB dóna suport al seu president, Antoni Colomer

Refermen el seu compromís de «defensar la identitat del poble»

La junta de la delegació d'Inca de l'Obra Cultural Balear acordà per unanimitat donar suport al manifest llegit pel president de la delegació, Antoni Colomer, el dia de la festa de l'Estendard el passat 29 de desembre a la ciutat d'Inca. La junta entén que l'esmentat manifest es limita a donar a conèixer unes dades, totes elles vertaderes, que van en contra de la cultura mallorquina i del seu fet diferencial, tal com també manifestà el mateix Colomer en passades declaracions a Diari de Balears: «Si el batle Pere Rotger pot dir un sol dels esdeveniments que jo vaig nomenar que no sigui verídic, li demanaré disculpes personalment damunt la plaça».

Així mateix, la Junta de l'OCB expressa la més enèrgica protesta per les manifestacions del batle d'Inca aparegudes a la premsa el passat 31 de desembre en les quals comunicava el trencament de relacions amb l'OCB mentre continuï sent president de l'entitat Antoni Colomer. També manifesten el seu rebuig a qualsevol intent d'intromissió per part de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Inca tant pel que fa al funcionament de la delegació com a la lliure elecció dels càrrecs directius de l'entitat.

L'OCB agraeix les mostres de suport rebudes tant per part de diferents entitats com partits polítics i es compromet a fer arribar a tots i cada un dels socis d'Inca una còpia del manifest llegit per Antoni Colomer el dia de la festa de l'Estendard.

Després del polèmic discurs realitzat pel president de l'OCB d'Inca en què Colomer titllà els membres de l'actual govern de «disminuïts mentals», el batle d'Inca anuncià que retirava la subvenció de 5.200 euros que el Consistori dóna anualment a l'Obra Cultural Balear de la localitat.

Antoni Colomer posà el seu càrrec a disposició dels socis, «si són ells qui m'ho demanen renunciaré a ser president» manifestà Antoni Colomer. Així mateix, el president de l'OCB d'Inca també denuncià que «fa més d'un any que l'OCB no rep la subvenció que ara l'Ajuntament pretén retirar-nos». Ara la Junta local referma la seva confiança en l'actual president Colomer i anuncia que «continuarà treballant per la defensa de la nostra identitat sociocultural».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris