cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Costes omple les passarel·les de fusta del passeig del litoral amb formigó

Medi Ambient l'ha hagut d'aixecar en algunes zones per evitar inundacions

96932

Les passarel·les de fusta han estat omplertes amb formigó.

La Demarcació de Costes a les Balears, organisme dependent del Ministeri de Medi Ambient, ha omplert i segellat amb formigó les passarel·les de fusta del passeig marítim de la Colònia de Sant Jordi per evitar que siguin arrabassades per un temporal, tal com succeí el passat dia 1 de novembre.

Cal recordar que a la Colònia s'aixecaren moltes veus en contra de col·locar aquestes passarel·les de fusta damunt les roques vaticinant, tal com ha succeït, que no aguantarien el primer temporal. Ara Costes ha pres aquesta determinació titllada de «radical».

En aquest sentit, el PSOE de ses Salines ha criticat aquesta mesura perquè «la solució no és posar més formigó damunt el litoral. Hauria estat suficient posar algunes roques de protecció en llocs estratègics per defensar les passarel·les de la força de l'aigua», explicà Antoni Perelló. El regidor socialista, a més a més, digué que el batle de ses Salines, Sebastià Vidal (PP), «no té paraula» perquè en un ple votà a favor d'una proposta nostra en la qual demanàvem que se reunís la comissió que acordà el projecte, i d'això en fa dos mesos i no s'ha fet res».

D'altra banda, Costes s'ha vist obligada a aixecar tot el passeig en la zona dels carrers Salvador Dalí i Romeo i Julieta per evitar inundacions en alguns habitatges particulars, com succeí en el temporal. Les màquines excavadores varen retirar l'enrajolat i rebaixaren el sòl per deixar el passeig al mateix nivell que el carrer i donant-li pendent perquè l'aigua de la pluja i l'expulsada per les ones torni a la mar.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris