cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Les rebaixes més pausades

Gran animació en els carrers de Palma el primer dia

75972

El centre de Palma i grans superfícies eren un torrent humà que cercava l'article al millor preu.

Les rebaixes d'hivern ja són aquí. La gran animació pels carrers de Palma caracteritzà l'inici d'aquesta campanya que es perllongarà fins el 7 de març. Un període de liquidació d'estoc que permetrà al client obtenir articles de temporada amb descomptes d'entre un 20 i un 50%.

Entre les nou i mitja i les deu del matí, botigues i grans magatzems obriren les seves portes al públic, tot i que no es veren corregudes i l'afluència fou molt pausada. Així, el tradicional sus de les rebaixes als establiments del Corte Inglés de Palma fou més tranquil que altres anys, i a la cursa pels millors descomptes tan sols hi participaren unes cinquanta persones. Toto i axò, botigues com Mango, a les Avingudes, registraven llargues cues a les caixes a primera hora del matí.

La previsió va ser la tònica dels primers compradors. Maria Magdalena M. ens explicà que «ja havia vengut tres dies abans a veure el que volia i avui, a primera hora, ho he trobat amb un 40% de descompte». D'altres, emperò, acudien a les rebaixes amb un esperit més esbojarrat. «En cinc minuts he buidat la cartera, he comprat dos abrics i ara ja no sé què fer», ens deia Aina C., una senyora de Palmanyola que ens assegurà que «és la primera vegada que vénc a primera hora».

Roba, sabates i complements són els principals articles que centren la demanda en les rebaixes d'hivern. En aquest sentit, l'inici de la campanya coincidí amb l'arribada del fred a les Balears, la qual cosa pot afavorir la venda d'articles de temporada. «El consumidor té una gran preparació i maduresa», afirmà Josep Maria Ramis, cap de Relacions Externes del Corte Inglés, qui afegí que «molta gent ha esperat fins ara per trobar peces d'abric». Ramis assegurà que «seguint les recomanacions de l'OCU, hem posat els preus en euros i en pessetes».

Un dels eixos comercials més importants de Palma el trobam al carrer Jaume III i al passeig del Born. Cadenes com Massimo Dutti o Zara registraven ahir una gran animació, amb un nombrós públic empès per uns atractius descomptes del 50% en la majoria d'articles. Un ambient que es va estendre a la resta de comerços de la zona. A l'extrem de ponent de Ciutat, el centre comercial Porto Pí també s'animà en el primer dia de rebaixes d'hivern.

Tot i que la gent no es declara especialment addicta a les rebaixes, la majoria sucumbeix a la temptació. «Tenia dues hores i he aprofitat per venir a veure si trobava alguna cosa», declarà Maria Antònia S. Mentre que una altra senyora, Magdalena S., comentà que «enguany me volia comprar un abric, però ja que hi som aprofitaré per mirar alguna cosa més».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris