nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Un conductor de 42 anys mor en un accident de circulació a Son Servera

El cotxe de Pedro Mas Llinàs sortí de la calçada, xocà contra un talús i després tornà a la via

57224

El cotxe de la víctima, un Volkswagen Golf, quedà destrossat.

La vigília de la nit de Reis va adquirir tons tràgics a les carreteres de Mallorca amb un nou accident mortal a la carretera que enllaça Son Servera amb Sant Llorenç. La víctima, Pedro Mas Llinàs, de 42 anys, va sortir de la calçada i va xocar contra un talús.

Pedro Mas circulava amb un Volkswagen Golf TDI, amb plaques de matrícula IB-2186-DT, i devers les onze menys quart de la nit va perdre el control i va sortir de la via pel marge esquerre. Circulava per un tram fosc de la PM-403, que enllaça Son Servera i Sant Llorenç, i es va estavellar contra un talús. L'impacte va ser tan brutal que va tornar a la calçada i, a continuació, va tornar a sortir-ne, ja sense cap control sobre el vehicle.

Un altre conductor que circulava per aquella via va reparar en un turisme destrossat sobre la via, que s'acabava d'estavellar, i va demanar ajuda a través del seu telèfon mòbil. En el dispositiu d'emergència varen participar els parcs de Bombers d'Artà i Manacor, ambulàncies del 061, Guàrdia Civil i la Policia Local de Son Servera. La víctima havia quedat atrapada entre el munt de ferros i el seu vehicle havia resultat completament deformat a la part davantera i també en la posterior.

La primera prioritat dels sanitaris va ser intentar reanimar l'únic ocupant del Golf, que no tenia constants vitals. Tots els esforços, tanmateix, foren inútils i mitja hora després els metges en varen firmar la defunció. Els Bombers varen aconseguir alliberar el cos inert i també netejaren la calçada de vidres i líquids del motor, que s'havien escampat sobre el paviment i constituïen un perill per a la circulació.

Els agents del subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil iniciaren allà mateix una investigació per aclarir les causes del sinistre i també varen prendre declaració a la persona que telefonà per avisar de l'esdevingut. Les primeres hipòtesis apunten que Pedro Mas circulava a una velocitat excessiva per les característiques de la via i que, després de perdre el control possiblement per una distracció, ja no va poder controlar el volant.

L'empresa funerària va traslladar el cadàver fins al cementeri, mentre que Grues Sangar retirava el cotxe sinistrat a un dipòsit de Manacor. Des que començà l'any, ja hi ha tres morts per accidents de trànsit, dos d'ells a Malloca i un a Eivissa.

El mateix 1 de gener, un marroquí morí en xocar frontalment el cotxe menava contra un altre turisme a la carretera de Manacor a Portocristo. Tres persones més resultaren ferides de gravetat. El mateix dia, a l'illa d'Eivissa, un home va morir en bolcar el Porsche que conduïa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris