nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Detingut un home a Santa Ponça per intentar estrangular l'al·lota

L'agressor s'enfadà perquè la dona li demanà que se n'anàs de casa

Un individu de 41 anys passà la vigília de Reis als calabossos de la Policia Local de Calvià acusat d'intentar estrangular la seva companya sentimental, que estigué a punt de perdre el coneixement i hagué de ser auxiliada pels seus familiars. D'acord amb les dades facilitades des de la Policia d'aquell municipi, poc abans de les dues menys quart de la matinada d'ahir es rebé una telefonada a l'emissora de la caserna d'una resident de Santa Ponça que denunciava que estava sentint crits al pis dels seus veïns.

Una patrulla es desplaçà sense dilació fins a aquella adreça i es trobà la víctima al seu dormitori, estesa en terra, plorant i en estat de nerviosisme extrem. La seva neboda l'estava consolant i el cunyat es dirigí als funcionaris per explicar-los què havia ocorregut. Segons la seva versió, ell, la seva dona (que és la germana de la víctima) i la seva filla havien estat sopant sense problemes amb la seva cunyada i el company sentimental d'aquesta. Al final de la vetlada s'inicià una acalorada discussió entre la parella, que anà en augment i degenerà en insults.

La situació es féu extremadament tensa per a tots els presents i la dona, que és la propietària de la casa, demanà al seu company que recollís les seves coses i se n'anàs, ja que no l'aguantava més. Tots dos es dirigiren al dormitori, on continuaren la baralla. En un moment donat la família deixà de sentir les veus i va témer el pitjor. El matrimoni i la filla corregueren fins a l'habitació i es trobaren l'home, les sigles del qual es corresponen amb les d'R.B.A., de 41 anys, que tenia agafada amb les dues mans pel coll la seva al·lota, que estava a punt de perdre el coneixement.

Els tres testimonis s'hi llançaren a damunt i hagueren d'emprar la força per separar-los. La víctima, llavors, pogué recuperar l'alè i després sofrí una crisi nerviosa. Després d'escoltar aquest relat i aprofitant que la dona ja estava més serena, els agents s'hi entrevistaren i confirmà tots els extrems de la versió del seu cunyat. Per aquest motiu, fou detingut R.B.A., que suposadament la setmana passada ja havia agredit la seva companya. La dona fou acompanyada fins al centre de salut de Santa Ponça, on els metges li advertiren indicis d'haver estat víctima d'una agressió domèstica.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris