nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

Matas, Munar i Castillo reben una excavadora, un Scalextric i carbó dels reis d'Els Verds i UGT

Cap dirigent no volgué recollir el regal en persona

Els Reis d'Orient no s'oblidaren ahir dels màxims representants del Govern i del Consell Insular de Mallorca (CIM), Jaume Matas i Maria Antònia Munar respectivament, i la consellera de Salut i Consum de l'Executiu, Aina Castillo. Els Verds i els sindicats s'encarregaren de dur-los uns presents amb notable significat polític.

La coordinadora d'Els Verds de Mallorca, Margalida Rosselló, i el regidor d'aquesta formació a Sóller, Nofre Bisbal, anaren carregats de regals a la seu del CIM, al carrer del Palau Reial. Tot i que Munar no els va rebre, Rosselló i Bisbal deixaren al registre de la institució una ampliació d'un Scalextric, un trenet de fusta i una vidriola d'Intermón-Oxfam.

Segons explicà la coordinadora d'Els Verds, «l'Scalextric fa referència a voler convertir Mallorca en això; el tren de fusta és perquè reflexioni sobre el transport públic i la vidriola d'Intermón perquè pensi en el tercer món, ja que el 0'7% del pressupost del Pla de carreteres, que són 180.000 euros, han decidit que no sigui per als països pobres».

Rosselló i Bisbal també dugueren una excavadora de jugueta a Jaume Matas, si bé va ser el director de Comunicació del Govern, Joan Martorell, qui va agafar el present en nom seu. Amb aquest regal Els Verds volen que el president «s'entretengui, ja que li agrada tant urbanitzar, i reflexioni».

Per la seva banda, la titular de Salut i Consum, Aina Castillo, no recollí tampoc el carbó que els representants d'UGT a l'hospital de Son Llàtzer havien deixat a la seu de la Conselleria. Aquest regal simbòlic correspon, segons els delegats Miguel Àngel Romero, Luís Bellas i Manuel Ramírez al fet que «no ha cobert les expectatives creades quant a l'homologació del personal».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris