cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

Uns desconeguts desvalisen el bar del presumpte assassí de Pilar Crevillent

Un germà de Domingo Pozo descobrí que els delinqüents hi havien entrat de matinada

59586

El bar El Halcón està ubicat al barri de sa Indioteria i fou desvalisat en la matinada d'ahir.

Uns desconeguts desvalisaren ahir de matinada el bar que Domingo Pozo, el presumpte assassí de l'Arenal, regentava a la barriada de sa Indioteria i que quedà tancat al públic quan el criminal fou detingut. La Policia ha obert una investigació per aclarir el robatori.

L'establiment, anomenat El Halcón, està ubicat a sa Indioteria i fou llogat fa tres anys per Domingo Pozo, que tenia seriosos problemes amb la propietària per impagament de factures. El dia del crim, el primer de l'any, Domingo Pozo escapà de l'Arenal, després de matar la seva excompanya i de deixar malferits els seus fills.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil es desplegà tot d'una per detenir-lo i el primer lloc que visitaren fou el bar que tenia, davant la possibilitat que s'hi hagués amagat. Els agents es trobaren amb la barrera metàl·lica tancada i procediren a forçar-la. A continuació escorcollaren tot el local, de petites dimensions, i no trobaren ni rastre de Pozo, que es lliurà hores després a la Comandància. Des de la seva captura i ingrés a la presó, El Halcón ha estat tancat al públic, però ahir els veïns descobriren que l'havien desvalisat. Un germà de l'assassí es desplaçà fins al negoci i confirmà el robatori. El Cos Nacional de Policia fou posat al corrent de la situació i ha obert una investigació per aclarir-ne les circumstàncies.

La hipòtesi principal és que el robatori no té cap relació amb els dramàtics fets del carrer Torrent de l'Arenal, on la família Crevillent fou tirotejada, i que uns delinqüents comuns aprofitaren que la persiana metàl·lica ja havia estat violentada per la Guàrdia Civil per tornar-hi a entrar. D'altra banda el fill gran de Pilar Crevillent «ha iniciat el procés de despertar» i evoluciona favorablement, mentre que el menor continua estable «dins un pronòstic d'extrema gravetat». Ambdós resultaren ferits greument la nit del passat 1 de gener en el seu domicili.

El fill gran, Jaime, de 21 anys, encara està sedat i amb ventilació mecànica, però «ha iniciat el procés de despertar», per la qual cosa es preveu una bona evolució del seu estat si no es produeixen canvis, segons informaren fonts de Son Dureta, on està ingressat.

Pel seu costat, el menor dels germans, José, de 18 anys, continua «estable dins un pronòstic d'extrema gravetat» i malgrat que no ha experimentat cap empitjorament, els metges afirmen que fins d'aquí a uns dies no podrà descartar-se el risc de mort. El jove roman ingressat des de la nit de dijous a la unitat de cures intensives de l'hospital de Son Llàtzer, on divendres horabaixa fou operat per tapar-li els orificis a la melsa que li causà el tret.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris