nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

La Sala farà per a vianants algunes vies del centre històric

T.OBRADOR.Petra.
L'adequació i millora de la trama urbana de la històrica vila de Petra és un dels objectius de l'equip de govern de l'Ajuntament. El batle, Joan Font (PSM), informà del projecte de fer per a vianants el carrer del Sol, des del carrer de Manacor fins al de l'Hospital. Aquesta via es troba en ple centre del poble, devora la plaça del brollador i l'edifici consistorial.

El primer edil petrer detallà que està previst que s'empedri, malgrat que aquest no és un projecte immediat. En aquests moments, ja s'hi prohibeix la circulació de vehicles amb la instal·lació de dos senyals de trànsit. El PSM intenta cercar finançament per dur a terme l'escomesa. Paral·lelament, Font explicà que el carrer de l'Hospital també serà rehabilitat en diferents trams. En aquest cas, però, no es tancaria la via al trànsit.

D'altra banda, cal esmentar el nou aspecte que presenta el carrer Ample. El projecte finalitzà fa pocs mesos i rebé subvenció per part del Govern del Pacte de Progrés. Aquest indret de la localitat ha guanyat força i qualitat amb la seva renovada fesomia.

En un altre aspecte, convé recordar la iniciativa del passeig del Tren. La primera fase possiblement serà culminada el mes de febrer. Resta per col·locar bancs, sembrar arbres i pintar trams d'asfalt per tal d'uniformitzar el conjunt. Respecte del passeig, Font apuntà que la Sala està pendent de Serveis Ferroviaris per tal d'executar la segona fase; de l'establiment Stop fins al camí de Son Fogó. En concret falta solucionar una modificació d'un conveni per donar llum verda a aquesta segona fase.

El passeig del Tren tindrà en conjunt prop de 800 metres de llargària, quan estigui remodelat. De devora l'estació ferroviària cal citar també la posada en ordre del punt verd de recollida de residus.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris