cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

Un lladre intenta degollar un taxista de Palma, que és ingressat a Son Llàtzer

L'agressor, un home moreno i d'1'80 d'estatura, va fugir escapat

Un taxista de 35 anys d'edat, anomenat Miquel Muntaner Sbert, fou apunyalat al coll poc abans d'ahir migdia per un delinqüent que havia recollit a la plaça de Gomila i que s'hi abordà, presumiblement per robar-li, al carrer de Faust Morell. La víctima, de Radiotaxi, mena un Ford Mondeo IB-2025-CD amb número de llicència 933. Cap a les onze del matí, un home moreno, d'ulls blaus, espanyol, d'1.80 d'alçada i que duia un anorac verd i blau, li va fer una senya perquè s'aturàs a prop de la plaça de Gomila. Miquel aturà el seu taxi i el recollí, sense sospitar res.

El client li donà una adreça i tots dos es dirigiren al col·legi Jafuda Cresques, al carrer de Faust Morell, pels voltants de Pere Garau.

En arribar allà el desconegut, que anava assegut als seients posteriors, l'atacà per darrere amb una navalla i li provocà un tall profund al coll, de grans dimensions. Miquel començà a perdre molta de sang i demanà ajuda, moment que el delinqüent aprofità per fugir.

El 061 rebé la cridada d'emergència a les 11.08 hores, i una UVI mòbil atengué el xofer allà mateix. Tenia una hemorràgia considerable i el primer que feren els sanitaris va ser mirar de tapar-la-hi. Tanmateix, no sabien si la navalla havia perforat cap vena o artèria importants, motiu pel qual l'evacuaren sense dilació a Son Llàzter, on va ser operat d'urgència.

La Policia Local i el Grup d'Homicidi del Cos Nacional de Policia prengueren posicions pels voltants de la plaça de Pere Garau, a la recerca de l'agressor. Nombroses patrulles feren batudes pel carrer d'Aragó i per les Avingudes, però no trobaren ni rastre del sospitós.

L'atacant, en tot cas, no robà la capseta amb els doblers del taxi ni la cartera de Miquel Muntaner, circumstància que ha estranyat els investigadors.

Una hipòtesi és que s'hagués posat tan nerviós que no hagués tingut temps ni de robar. Per la seva banda, la víctima declarava ahir horabaixa, des de l'hospital de Son Llàtzer, que «tot ha passat molt aviat i en tenc idees confuses. M'ha apunyalat i he començat a sagnar molt, però no record gaire coses més».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris