cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
24°

PP i UM decideixen ara no interposar el recurs contra el Pla de carreteres

Ambdós partits afirmen que continuaran estudiant la mesura «fins que acabi el termini»

72228

Nombrosos veïns, entre els qui es trobaven membres d'«Autovia No», assistiren al ple d'ahir.

LL.P.

Els partits de l'equip de govern de Sineu, PP i UM, rebutjaren ahir amb els seus vots una moció de l'oposició perquè l'Ajuntament interposàs un recurs contenciós administratiu contra l'acord del Consell de Mallorca sobre la revisió del Pla director sectorial de Carreteres, que inclou el projecte d'autovia entre Inca i Manacor, que afectarà manera important el municipi.

A la moció presentada es recordava que en el ple extraordinari del passat 4 de novembre s'aprovà per unanimitat de tots els grups la possible interposició del recurs en el cas que el Consell de Mallorca aprovàs la revisió del Pla de carreteres, tal com va fer el passat 1 de desembre.

El regidor del PP, Francesc Gelabert, explicà la postura d'ahir de l'equip de govern afirmant que «volem continuar negociant i ajudant de la millor forma possible, i seguirem estudiant la interposició del recurs fins que s'acabi el termini, el proper dia 20 de febrer». La decisió de PP i UM va exaltar els grups de l'oposició i la majoria dels veïns presents a la sala de plens, entre els qui es trobaven també membres de la plataforma «Autovia No».

El regidor Joan Munar, de Sineuers Independents, acusà els membres del PP i UM de «mentir al poble i a l'oposició» amb la seva negativa d'ara de votar a favor d'interposar un recurs. Durant el debat, els regidors del PP i UM reconegueren que el projecte de l'autovia entre Inca i Manacor té un impacte «brutal» en el municipi de Sineu i que en aquest sentit les direccions dels seus partits a Palma els havien «venut».

A pesar d'això, també volgueren destacar que estan treballant a fons per ajudar els propietaris afectats pel projecte i asseguraren que estan en contra de l'autovia però no de tot el Pla de carreteres aprovat pel Consell de Mallorca.

Tant Joan Munar, de Sineuers Independents, Jordi Gelabert, del PSOE, i alguns veïns que prengueren la paraula durant el debat, acusaren els membres de l'equip de govern de no defensar suficientment i de manera contundent els interessos del municipi davant les direccions dels seus partits a Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris