nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
24°

Domingo Pozo anava a ser desnonat del seu bar divendres

J.F.M./G.P.Palma.
La situació econòmica de Domingo Pozo Martínez, l'home que ahir va ingressar a presó acusat de matar la seva excompanya i deixar malferits dos dels seus fills, era desesperant. L'individu regentava un bar a sa Indioteria, anomenat El Halcón, des de feia uns tres anys.

Tanmateix, segons explicà a aquest diari la propietària del local, que s'estimà més ometre la seva identitat, el pròxim divendres dia 9 havia d'acudir una comissió judicial a l'establiment per desnonar-lo a falta de pagament.

Els propietaris del local havien demandat Domingo Pozo «perquè feia set mesos que no pagava el lloguer, ni tampoc les despeses de consum d'aigua». El bar El Halcón compartia el comptador d'aigua amb el pis on precisament resideixen els amos del local.

El fill explicà que «hem hagut de pagar factures de fins a 900 euros a Emaya i com comprendrà ni la meva mare ni jo tenim un consum tan elevat d'aigua». El jove no té molt bon record de Domingo Pozo. «No només no ens pagava, sinó que cada vegada que passàvem per davant del local ens molestava i ens exigia que li arreglàssim algunes coses. A més, era una mala persona que només pretenia perjudicar-nos. Deixava les aixetes oberts tota la nit perquè es consumís més aigua. Com ell no pagava les factures, només puc pensar que ho feia per perjudicar-nos».

El jove explicà que fou el seu pare el que firmà el contracte de lloguer del local. El contracte es féu a nom de Pilar Crevillent, la dona assassinada. Ella solia acudir amb freqüència al bar per ajudar el seu company sentimental, però ho féu fins quan la relació era cordial. Després ja no va voler saber res més de Domingo i volgué trencar la relació, encara que l'individu l'estigué assetjant fins al dia anterior al seu assassinat.

«Un dia ens adonàrem que el bar ja no ho el duia Pilar, sinó que el regentava Domingo. Ella sempre havia pagat, però quan ell es quedà amb el negoci deixà d'abonar les factures del lloguer. El preu que havia d'abonar mensualment era de menys de 300 euros. El fill de la propietària assenyalà que ell mai no els va dir que havia assumit el negoci i que Pilar li havia firmat un document en el qual li atorgava tots els poders d'explotació.

Tanmateix, el passat dia 25 de novembre es dugué a terme el judici per desnonament i l'individu, segons confirmà el fill de la propietària, presentà l'esmentat document, encara que no mostrà cap interès a pagar els mesos pendents. El dia que es cometé el crim la policia acudí al seu negoci, ja que Domingo Pozo havia abandonat el lloc del crim i encara no s'havia lliurat a la Comandància.

La Policia forçà la porta metàl·lica del bar per comprovar si s'havia amagat dins, però no el trobà. La policia recollí una fotografia seva de les moltes que tenia penjades en un tauló situat davant la barra. Tanmateix, els amos del local no eren els únics que sabien la precària situació econòmica de l'individu. Un veí va explicar que ell sabia que «devia fins als cupons de l'Once».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris