nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

Colomer: «L'OCB fa més d'un any que no rep la subvenció de la Sala»

Posa el seu càrrec a disposició dels socis de l'Obra Cultural

M.PUIGRÒS.Inca.
El president de l'Obra Cultural Balear d'Inca, Antoni Colomer, manifestà ahir a Diari de Balears que «fa més d'un any que no rebem la subvenció que ara el batle Rotger pretén haver retirat a l'OCB de la localitat». Colomer assenyalà que quan va anar a convidar el batle Rotger per a la festa de l'Estendard, ell mateix li recordà que «feia un any que no rebíem doblers i que ja havíem tirat dues instàncies per tal de trobar solució al problema».

El president de l'OCB d'Inca manifestà que no s'ha plantejat dimitir del seu càrrec, «malgrat tot estic a la total disposició dels socis. Si són ells que m'ho demanen, sí que renunciaré a ser-ne el president, però de cap manera l'Obra no admetrà que sigui el batle Rotger qui en nomeni el president».

Després del polèmic discurs realitzat pel mateix Colomer durant la festa de l'Estendard a Inca, en què digué que «els qui governen són disminuïts mentals», el batle de la localitat proclamà la seva intenció de retirar la subvenció de 5.200 euros que el mateix Consistori donava a l'OCB, malgrat que Colomer acceptà que «l'expressió utilitzada no era la idònia».

Ara Antoni Colomer posa a l'abast de tothom el seu discurs, entenent que «només vaig relatar una sèrie de fets verídics. Si el batle Rotger me'n pot dir un de sol de tots els que vaig dir que sigui mentida, li demanaré disculpes públicament a la plaça», va afegir Colomer. Així mateix, el president de l'OCB ratificà que «en cap moment no vaig fer referència a la política municipal. No tenc aspiracions de ser reivindicatiu, però el govern actual m'obliga a ser-ho».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris