cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

L'oposició titlla de «partidista» el discurs de Cirer el 31 de desembre

Volen una festa de l'Estendard «més participativa i menys polititzada»

Els grups de l'oposició a Cort coincidiren a definir com a «partidistes» els actes de commemoració de la conquesta del Rei en Jaume, els primers que presidia la batlessa Catalina Cirer.

Segons el portaveu del grup municipal del PSOE, Antoni Roig, el discurs de la batlessa que va tancar la festa de l'Estendard «no va ser gens institucional i es va limitar a una enumeració de fets inconnexos. En opinió del líder socialista, «Cirer no pot vendre gestió d'aquests primers sis mesos i per tant va embullar els assistents a l'acte amb un ball de xifres sense gens de sentit». Roig va afegir que, de cara al futur, la festa de l'Estendard hauria de ser de tots els ciutadans de Palma «i no només de l'equip de govern».

Utilitzant la mateixa línia argumental, el regidor d'EU-EV, Eberhard Grosske, afirmà que «els actes del 31 de desembre han de ser molt més participatius i moderns i han de potenciar valors interculturals». La coalició es lamenta del to del discurs de Cirer, que va titllar de «pèssim míting polític, autocomplaent i que obvià els problemes que té la ciutat». En aquest sentit, Grosske criticà la «poca altura del parlament de la primera edil davant les primeres autoritats de les Illes», incidint en el fet que «més que un discurs institucional semblava una memòria de secretaria, tediosa i interminable. Ni tans sols no es va parlar de la Llei de capitalitat».

Finalment, des del PSM es varen subscriure les opinions dels altres partits de l'oposició. A més el portaveu nacionalista, Pere Muñoz, advertí que en el discurs de Cirer va faltar autocrítica i que tant ell com la regidora Maria Costa es varen sentir incòmodes «sentint una cosa que semblava un míting del PP».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris