algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

L'Hospital implanta amb èxit un model nou de pròtesi de canell

La pacient, amb artritis reumatoide, ha recuperat la mobilitat a la mà


Sense la mobilitat a les articulacions dels canells, la vida activa de qualsevol persona és molt limitada, fins i tot es veu disminuïda completament. No obstant això, ara la vida d'una pacient afectada per artritis reumatoide al canell ha canviat de verd en blau. Aquesta malaltia inflamatòria havia deixat aquesta persona afectada d'artritis amb la capacitat de moviment molt limitada, però també amb un fort dolor a les articulacions gairebé insuportable. Ara, el servei de Traumatologia de l'Hospital de Manacor ha aconseguit realitzar a aquesta pacient la primera implantació d'un nou model de pròtesi al canell amb èxit. El resultat: la malalta ha recuperat la mobilitat a l'articulació malmesa per l'artritis.

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de la Fundació Hospital de Manacor ha realitzat un important avanç en implantar amb èxit un nou model de pròtesi de canell a aquesta pacient afectada d'artritis reumatoide.

Aquesta intervenció feta a l'Hospital de Manacor suposa tot un avanç. A diferència de les tècniques quirúrgiques anteriors, la implantació d'aquest tipus de pròtesis representa una gran passa endavant en el tractament del canell reumàtic, en la mesura en què permet mantenir la rotació i mobilitat normal a diferència de les tècniques anteriors, encaminades a la fixació de la mà.

El passat dia 20 de novembre es féu la implantació del nou model de pròtesi de canell per part del doctor Carlos Diago, i amb l'ajuda del doctor Guillermo Mateos i la doctora Lucía Quintas. Tots els metges especialistes estan adscrits a l'equip de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital de Manacor (COT).

La pacient operada és una dona de 34 anys, la qual ja havia estat sotmesa a un seguit d'intervencions quirúrgiques a fi de recuperar la mobilitat del canell, però malgrat tot, no s'havien obtingut els resultats esperats. Abans de la nova intervenció, la dona presentava dolor important al canell, amb dificultats per desenvolupar les seves activitats quotidianes.

La intervenció tingué una duració de dues hores i es va realitzar sota anestèsia regional a través de la col·locació d'un catèter. La pacient ha estat ingressada durant 72 hores i ha experimentat una evolució postoperatòria favorable. No obstant això, a hores d'ara resta pendent de sotmetre's a un procés de rehabilitació. El doctor Diago, responsable de la intervenció, s'ha mostrat satisfet amb el resultat de l'operació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris