algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Diada universitària moguda


Durant la Diada Universitària hi va haver una manifestació a l'edifici de Son Lladó contra el Pla de carreteres. Quinze membres de la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CPC) interromperen de manera pacífica un parlament del rector de la UIB, Avel·lí Blasco, desplegaren una pancarta contra el segon cinturó i un d'ells explicà als assistents les seves queixes.

L'associació estudiantil havia sol·licitat un posicionament públic de la UIB sobre el segon cinturó en una breu reunió mantinguda amb representants de la Universitat el 6 de novembre. La setmana que ve es debatrà l'aprovació del Pla de carreteres, però la institució acadèmica encara no ha fet públic el seu punt de vista sobre aquesta qüestió. I aquest és el retret que feren els estudiants al rector.

La construcció del segon cinturó afectarà la carretera de Valldemossa, és a dir, l'accés cap a la Universitat. Per aquest motiu els estudiants consideren que la UIB ha de donar a conèixer el seu posicionament. I aprofitaren els actes de la Diada per queixar-se.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris