muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

El PSIB denuncia que els pressuposts preveuen la «promoció» de Matas

El PSIB va denunciar ahir que els pressuposts de la Comunitat Autònoma preveuen una «partida subjacent» de 15,4 milions d'euros per a la «promoció personal» del president del Govern, Jaume Matas. Així ho assegurà el diputat socialista Antoni Diéguez en la presentació de les 380 esmenes que aquest partit ha formulat als pressuposts.

Segons els socialistes, «moltes de les grans inversions anunciades tenen un denominador comú, que és la promoció personal del president». Aquestes partides són les que permetran la compra del «complex deficitari» Costa Nord (4,4 milions), el patrocini d'un equip ciclista (6 milions), i la compra de la televisió de Calvià per posar en marxa la nova televisió autonòmica (5 milions).

D'altra banda, el portaveu del PSM, Pere Sampol, denuncià que els pressuposts de la CAIB demostren un dèficit de finançament de 180 milions d'euros i augurà que amb els comptes presentats no es podran cobrir les despeses en Sanitat i Educació. Sampol presentà les 173 esmenes de la seva formació per corregir la «despesa supèrflua», com la compra de Costa Nord, el conveni amb RTVE o la constitució de la policia turística.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris