cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Arrestats quatre homes acusats de nous casos de maltractaments

Un d'ells tenia una ordre d'allunyament del domicili de l'exparella

F.R.Palma.
Quatre nous casos de violència domèstica han estat investigats per les forces de seguretat. Dos dels presumptes agressors han estat detinguts per la Policia de Palma, i els altres dos per la Guàrdia Civil a Llucmajor i a Binissalem. El primer cas investigat va ocórrer dimarts passat en un habitatge particular. La dona estava sent en aquells moments víctima de maltractaments i agressions per part del seu marit, Antonio S.I., de 67 anys. El presumpte agressor, en el transcurs d'una discussió, la va copejar al cap, trencant-li les ulleres, i la va agafar pel coll, produint-li diversos hematomes i contusions. La dona va haver de rebre assistència mèdica. La víctima, atemorida pels continus maltractaments, havia presentat anteriorment diverses denúncies davant l'autoritat judicial.

En el segon cas ha estat detingut Pascual B.S., de 40 anys, a qui li consten més de 15 antecedents per maltractaments, reclamació judicial, lesions i amenaces. En aquesta darrera ocasió se l'acusa d'agressions, amenaces de mort i infracció d'una ordre d'allunyament dictada per un jutjat de Palma. El detingut, fent cas omís de l'esmentada ordre, va entrar a l'habitatge i va esperar que la seva dona arribàs. La víctima, en topar-se amb el seu marit, va fugir del lloc i va telefonar al 091. Una patrulla va comparèixer tot d'una i va comprovar que l'intrús havia abandonat el domicili.

Els agents van recomanar a la dona que tancàs la porta amb clau per evitar que el seu marit tornàs a entrar-hi. Tanmateix hores després, el detingut, escalant una paret i botant a la terrassa de la casa, va aconseguir entrar-hi novament i amenaçà la seva dona. Ella va assolir, amb els seus crits, alertar els veïns, que van avisar la Policia. Novament la mateixa patrulla policíaca va comminar l'intrús a sortir del lloc i va aconseguir poc després que deposàs la seva actitud i finalment es lliuràs. D'altra banda, la Guàrdia Civil ha detingut dos individus més per protagonitzar incidents en l'àmbit familiar. Un d'ells és Juan María M.M., de 47 anys, veí de Llucmajor, i l'altre, Pedro Ll.A., de 46 anys, que va ser arrestat a Binissalem.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris