algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
19°

El Govern vol adjudicar tot el Conveni de Carreteres el 2004

«La nostra intenció és assegurar que totes les obres del Conveni de Carreteres quedaran adjudicades el 2004», apuntà la consellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer. L'acord signat amb el Ministeri de Foment permetrà al Govern «licitar, contractar i pagar» tots aquests projectes i, per tant, executar-los amb celeritat.

El Conveni de Carreteres inclou l'autovia Inca-Sa Pobla, les variants de Son Ferriol, Casablanca, Manacor, Sant Llorenç, Inca i Llucmajor, el tercer carril de l'autopista Palma-Inca, l'autovia Inca-Manacor, el segon cinturó de Palma fins a la UIB, l'autopista Palmanova-Peguera i el túnel de la Mola.

Amb l'acord, Foment transferirà la quantitat anual fixada (48 milions d'euros) a la Comunitat però el Conveni, que acaba el 2005, s'haurà de renovar per recuperar les anualitats que no va gastar el Pacte -204 milions- i permetre la inversió fins el 2010. Cabrer espera que l'acord es formalitzi abans del març però l'acceleració de les actuacions ha portat el Govern a estudiar fórmules de finançament a través de la iniciativa privada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris