algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

El PSM continua demanant als edils d'UM que no s'amaguin i compleixin amb la democràcia

64198

El PSM demana a Munar si els regidors d'UM en contra de l'autovia Inca a Manacor són també trànsfugues.


El PSM de Costitx demana als edils d'UM que compleixin amb la seva responsabilitat com a representants democràtics que són. En aquest sentit, els nacionalistes també recorden a la batlessa, Maria Antònia Munar, que té el deure de presidir el ple extraordinari que ha estat convocat per la secretària de l'Ajuntament de Costitx, segons al que disposa la Llei de Bases de Règim Local.

Els nacionalistes consideren que l'Ajuntament de Costitx té els edils suficients per constituir el plenari i que «aquests evidentment, són els 5 d'UM i els 2 del PSM, tal com expressaren els costitxers a les urnes». En aquest sentit, el PSM demana a tothom respecte per les institucions democràtiques i per als ciutadans que els han dipositat la seva confiança.

Per altra banda, en el seu comunicat el PSM contesta a Maria Antònia Munar que «demanar la celebració d'un ple extraordinari és un exercici de democràcia tal com recull la Llei de Bases de Règim Local, que s'exerceix a totes les institucions d'una manera absolutament normal, tant si és convocat a petició del President com si ho fa l'oposició». Els nacionalistes consideren que, en cap cas, no pot entendre's que la celebració d'un plenari fomenti el transfuguisme, tal i com es desprèn de les declaracions realitzades per la presidenta del CIM en dies anteriors, sinó que fomenta la confrontació d'idees i el debat polític, tal i com manifesten els nacionalistes «això és la democràcia».

Els PSM demana a Munar si considera trànsfugues «tots els regidors d'UM que s'han mostrat contraris a la construcció de l'autovia d'Inca a Manacor com a succeït a Maria de la Salut, Sineu, Pollença, Manacor, Petra, Llubí o Sant Joan» finalitza el comunicat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris