cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

La mort del guitarrista provoca consternació entre els músics illencs de tota una generació

T.L.Palma.
La mort de Biel Mesquida deixà ahir consternats els professionals del sector, aquells que hi compartiren escenari, estudi d'enregistrament o bones estones, que destacaren el seu sentit de l'humor i la seva aportació a la banda que li donà l'èxit, Ossifar.

El cantant Tomeu Penya afirmà: «estic destrossat». El vilafranquer posà de manifest que «vaig tenir el plaer de treballar amb ell, ja que em va produir el disc Una clucada d'ul. Tenia la virtut de fer música en què s'unien comercialitat i qualitat». Penya afegí que «l'estil d'Ossifar' fou irrepetible: va posar en relleu una manera molt mallorquina de dir les coses amb molta conya». Per la seva banda el productor Miquel Àngel Sancho destacà que «formàvem una petita família». Sancho explicà que «la notícia de la seva mort m'ha sumit en una profunda tristesa. He perdut un gran amic. Al costat d'altres companys formàvem una petita família».

La cantant Marisa Rojas confessà que «la notícia m'agafa per sorpresa i em produeix un gran estupor. Biel produí el meu primer disc. Vam treballa colze a colze per a l'elaboració de les cançons, algunes de compostes pel mateix Mesquida». El també cantant Jaume Sureda afirmà que Ossifar va ser més que un grup». Sureda posà de manifest que «la seva mort m'ha deixat estupefacte. Ossifar va ser més que un grup, va ser un concepte, barrejaven un música de qualitat, amb una reivindicació de la Mallorca profunda i la seva llengua».

Així mateix, el músic Toni Fernández recordà que «Biel era el responsable de la part musical del grup», i confessà que no es podia «creure» la notícia. Finalment, Fernández va posar de manifest que «el coneixia des de sempre i vaig col·laborar en quasi tots els discs d'Ossifar» conclogué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris