algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

El PSM opina que el PTI «pretén dur la riquesa al Raiguer urbanitzant més»

Regidors i dirigents del PSM a municipis de la comarca del Raiguer mantingueren ahir horabaixa una reunió de treball per estudiar les conseqüències a la comarca del Pla Territorial Insular (PTI) que se sotmetrà el proper dilluns a l'aprovació del ple del Consell.

El secretari general dels nacionalistes a Inca i portaveu al Consell, Antoni Alorda, manifestà en aquesta reunió que «d'allò que hem pogut veure del Pla Territorial ens sembla que no afronta el principal repte de preservar clarament el sòl encara no urbanitzat i es dóna el missatge de créixer encara més».

Alorda digué que «per contra, veiem que es projecten més camps de golf a la nostra comarca amb la conseqüent oferta complementària a zones que no estan urbanitzades. Sembla que el PP i UM pretenen dur la riquesa a la comarca a base d'urbanitzar més i creim que aquest és un model que ens durà el col·lapse».

Els dirigents del PSM, que es queixaren del poc temps i de la manca d'informació que han rebut per estudiar un document tan important, també expressaren la seva preocupació pel Pla de Carreteres que s'aprovarà conjuntament amb el Pla Territorial i que afecta molts municipis de la comarca.

Alorda també va posar especial èmfasi en el fet que «la dotació d'equipaments per a la comarca que preveu el Pla Territorial és escassa i sense estudis econòmics del Consell al respecte». Posà com exemple que el PTI preveu una residència per a persones majors per cada 6.000 habitants, «però els pressuposts del Consell per al proper any no recullen cap partida per aquests equipaments. També es parla de fer noves línies de tren però no s'han fet projectes com sí s'ha fet amb les carreteres», afegí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris