cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

Principi d'acord per ampliar amb 25.000 metres l'esplanada del Port

E.B.Alcúdia.
L'Ajuntament d'Alcúdia i l'Autoritat Portuària de les Balears han arribat a un principi d'acord per ampliar el port comercial uns 25 mil metres quadrats, segons es desprèn de la correspondència que han mantingut aquest mes el batle Miquel Ferrer (UM) i el president de l'autoritat portuària, Joan Verger (PP) i de la qual ha quedat constància en el registre d'entrada municipal. Després d'anys de conversacions, el batle Miquel Ferrer confirmà ahir que «s'han desbloquejat les negociacions i encara que queden algunes coses per fermar sembla que finalment hi haurà acord».

L'ampliació del port comercial permetrà la construcció d'una nova estació marítima, com també un moll d'atracament d'embarcacions lleugeres. A canvi d'aquesta ampliació de les instal·lacions portuàries, l'Ajuntament rebrà la piscina i la zona verda de Gesa per un termini mínim de 25 anys a més d'altres 3.000 metres quadrats de terrenys situats a la primera línia marítima i que corresponen a l'antic polígon d'empriu d'armes submarines, que podran ser utilitzats a partir d'ara per l'Escola de vela municipal.

L'Autoritat Portuària accepta també fer-se càrrec de l'embelliment del tram entre el club nàutic i el port comercial, que es convertiria així en un passeig per a vianants. L'únic assumpte encara pendent en aquestes negociacions és la cessió a l'Ajuntament d'Alcúdia d'un solar ubicat a la cantonada del passeig Marítim amb el carrer de Mariners que encara no ha estat escripturat com a propietat municipal a causa que el Ministeri de Foment no ha desafectat aquesta zona de domini públic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris