nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

Troben mort Biel Mesquida, el músic d'Ossifar

El músic, que va desaparèixer la matinada del dilluns, es va precipitar per un terraplè

67578

El cos de Biel Mesquida va ser trobat ahir a la carretera de Valldemossa.

A. SEPÚLVEDA.

El cadàver de Biel Mesquida Joan estava tan ocult entre la vegetació, a la cuneta de la carretera de Valldemossa, que no és d'estranyar que ningú hagués reparat en ell o en el seu ciclomotor des que va desaparèixer la matinada del dilluns al dimarts, quan tornava a casa seva. Les esperances, trobar-lo en perfecte estat, es van esfumar al migdia d'ahir, quan un policia local va descobrir el cos, prop de s'Esgleieta.

L'operatiu de recerca es va posar en marxa a primera hora del matí, i estava format per la Policia Local de Valldemossa, la Policia Local d'Esporles i la Guàrdia Civil. Dimarts, després que la dona del guitarrista d'Ossifar denunciàs la seva desaparició, els agents van rastrejar S'Estret i alguns trams de la carretera de Valldemossa, però curiosament van arribar just al límit de l'encreuament de s'Esgleieta, on jeia sense vida Biel. Dimecres van pentinar els marges de forma conscienciosa, i amb la possibilitat que el popular guitarrista, de 45 anys, aparegués en el moment menys pensat.

Just al migdia, un policia de Valldemossa, que a més mantenia certa amistat amb Biel, va escorcollar un tram corb on s'interrompia el guardarrail. Guaità i escorcollà la brossa. De sobte va reparar en el que semblava un home i, al costat d'ell, va descobrir un ciclomotor Peugeot, de color blau turquesa, com el que pilotava el guitarrista. La mort li havia sobrevingut a l'instant, d'acord amb el tremend impacte al cap, malgrat el casc.

El jutjat de guàrdia de Palma va ser informat de la troballa i la Guàrdia Civil va inspeccionar l'escenari per aclarir com s'havia produït l'accident. La víctima havia sopat dilluns en un restaurant del passeig Mallorca, a Palma, i devers les 01.00 hores es va trobar amb el relacions públiques. Després es va dirigir a un bar, on havia d'enllestir un negoci, i a les 02.00 hores va sortir del local, es va pujar a la seva moto i es va dirigir a Valldemossa, on vivia amb la seva companya.

Els investigadors creuen que devers les 2.20 hores va arribar a s'Esgleieta. Potser es va dormir o va perdre el control, per causes que no se saben. El cert és que es va sortir de la carretera per l'únic tram on no hi havia guardarrail, al quilòmetre 11, i va caure a un petit torrent a la cuneta. El ciclomotor va aterrar damunt le herbes, el que explicaria que estàs gairebé intacte, però el component d'Ossifar va sortir llançat contra una paret i es va destrossar el cap.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris