algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Visita dels alumnes de l'IES Calvià

Recorreguen les instal·lacions del Grup Serra al polígon de Son Valentí

Un centenar d'alumnes de tercer curs d'ESO de l'Institut de Calvià visitaren ahir les instal·lacions del Grup Serra al polígon de Son Valentí. Mostraren molt d'interès per la rotativa i pel procés d'impressió dels diaris que allà s'editen, també pel Club de Joves Periodistes de Diari de Balears.

Els estudiants arribaren acompanyats per les professores Rosa Pericàs, Maria Magdalena Alemany i Maria Teresa Larras, les quals consideraren «interessant que els alumnes que fan processos de comunicació vegin on es fa la feina que ells desitgen fer i la feina que hi ha darrere un diari». Les professores indicaren que «amb aquesta visita els alumnes poden tenir una idea general d'allò que és el periodisme. A més a més, també veuen dos mitjans de comunciació en llengua catalana, eDiari de Balears i M7».

Dins la xerrada introductòria en el Club de Joves Periodistes, el director adjunt de DdB, Joan Riera, parlà als estudiants de la importància de construir una notícia i de la influència del fet informatiu dins la realitat social i política. Riera els digué que «saber estructurar un fet contrastat i verídic és important per qualsevol activitat laboral, no només per al món del periodisme».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris