algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Un informe jurídic de Cort revela la legalitat dels contractes de l'IMI


Un informe jurídic emès pel secretari de l'Ajuntament revela que els contractes laborals de l'Institut Municipal d'Informàtica (IMI) no incompleixen la legalitat vigent. Segons el document, quan els treballadors s'incorporaren a la desapareguda Empresa Municipal d'Informàtica (EMISA) aquesta era una societat mercantil, i per tant no existia la necessitat de complir els requisits legals d'accés a organismes públics.

Posteriorment, EMISA es convertí en l'actual IMI amb la corresponent subrogació de personal. Per tant la situació laboral a aquest organisme públic s'adequa a dret. En aquest sentit el president «interí» de l'IMI, Àlvaro Gijón, destacà que l'escrit del secretari de Cort «tranquil·litza» l'equip de govern i els treballadors de l'Institut.

«Deprés d'un període d'incertesa marcat per l'aparició d'un informe, encarregat per la mateixa direccció de l'IMI, que apuntava a una possible il·legalitat dels contractes, ara tot torna a la normalitat. Aquest assumpte, per nosaltres està tancat» apuntà el tinent de batle Rodrigo de Santos, qui també assistí a la Junta Rectora de l'IMI, duta a terme ahir de manera extraordinària per a la presentació de l'esmentat document del secretari.

Segons De Santos l'informe es va encarregar per ser utilitzat en la negociació col·lectiva de l'institut. D'altra banda els tres partits de l'oposició a Cort tornaren a insistir que l'actual directora de l'Institut, Monserrat Oliveras, ha mentit. Les acusacions es basen en el fet que l'estudi té una data posterior al tancament de la negociació del conveni a què s'al·ludeix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris