cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Demanen 6 anys per a una parella que s'allotjà a hotels sense pagar

Els hotelers i la plataforma de la Platja de Palma excerceixen l'acusació


L'Associació d'hotelers de la Platja de Palma i la Plataforma Antidelinqüència van exercir ahir l'acusació particular contra una parella alemanya, a la qual s'acusa d'estafa i robatori. L'advocat Jesús Baena, en nom d'ambdues associacions, va demanar ahir horabaixa una condemna de sis anys de presó per a aquestes dues persones, la mateixa pena que el fiscal. El judici es va dur a terme ahir al Jutjat Penal número 6 de Palma.

Segons va explicar Jordi Cabrer, president de l'associació hotelera, aquestes dues persones es dedicaven a allotjar-se com a turistes en diferents establiments i després se n'anaven sense pagar. Durant els dies que van estar allotjats en aquesta zona, segons Cabrer, es van dedicar a robar a nombrosos turistes, a més d'apoderar-se d'objectes de valor a les habitacions dels hotels en els quals podien entrar. Cabrer va assenyalar que s'ha comprovat que la parella va estar allotjada en 25 hotels. Les dues associacions de la Platja de Palma exerceixen l'acusació en 21 causes contra persones que delinqueixen a la zona turística i, fins ara, ja s'han resolt tres casos.

El president dels hotelers va explicar que amb aquestes actuacions es pretén aconseguir que els residents de la Platja de Palma entenguin que «existeix una guerra contra la delinqüència».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris