algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

L'Ajunament comprarà la finca de Can Conill per fer-hi un auditori

El solar ja ha estat taxat per l'agència tributària en 400.000 euros


L'Ajuntament comprarà el solar de Can Conill, situat devora el parc infantil de Pollença, per construir-hi un auditori o bé un centre de dia.

L'espai, de 3.205 metres quadrats s'ha taxat en 413.435 euros, una xifra que s'inclourà en els pressuposts del 2003 per mitjà d'una modificació de crèdit que s'aprovarà en el pròxim ple municipal, previst per a dijous dematí.

El solar és en aquests moments propietat de l'Agència Tributària, després que el titular anterior morís sense deixar cap hereu.

El batle de Pollença, Joan Cerdà (UM), explicà que «en aquests casos la Llei diu que l'Agència Tributària té l'obligació de subhastar l'immoble i destinar els fons obtinguts a actes socials, però també especifica que si l'Ajuntament del municipi on hi hagi el solar mostra interès per adquirir-lo a fi de donar-li una utilitat pública, té prioritat a l'hora de comprar-lo pel preu de taxació». Aquesta es fixà dilluns en 413.435 euros.

Joan Cerdà avançà que en principi aquest solar serà per a un auditori, el primer del municipi i que ha de ser finançat pel Govern balear, tal com figura en el pacte electoral que firmaren el PP-UMP i UM-UNPI al començament d'aquesta legislatura.

En qualsevol cas, el portaveu del PP, Tomeu Cifre explicà que «tampoc no es descarta que es faci a Can Conill el centre de dia -de tot d'una previst a l'hotel Carotti del Port de Pollença-, per completar així una remodelació integral de la franja de terrenys situada entre Can Conill i els jardins de Joan March, al voltant dels quals és on es podria aixecar també l'auditori.

La possibilitat d'un local d'aquest tipus és la que agafa més força si es considera el pacte de govern subscrit entre UM-UNPI i el PP-UMP. Si fos així, es tractaria del primer auditori de què disposaria el municipi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris