cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Flaquer diu que abaratir preus hotelers és «pervers i suïcida»

El conseller de Turisme, Joan Flaquer, es referí ahir a la política d'abaratiment dels preus hotelers tot dient que es tracta d'«una dinàmica perversa i suïcida de la competitivitat». Flaquer afegí que, si se segueix per aquest camí, «seria un error estratègic que ens duria a la reducció de la qualitat i, finalment, a l'insatisfacció del client».

El responsable autonòmic de Turisme pronuncià ahir migdia una conferència a l'Escola d'Hoteleria de la UIB, convidat per l'associació d'estudiants Nova Organització Universitària. Un acte que va estar precedit per l'entrega de diplomes als col·laboradors del Congrés d'ABTA. Flaquer parlà dels aspectes conjunturals del turisme a les Balears. En aquest sentit, el conseller destacà que «el diàleg amb el sector, la recuperació del paper social del turisme i el camí de la qualitat a l'entorn i el servei» són elements indefugibles per fer front els reptes de futur.

«La multiplicació de l'oferta i l'estancament de la demanda» són, segons Flaquer, alguns dels factors que dificulten l'evolució del sector. «Seria un error estratègic caure en la temptació d'abaratir preus per tal d'estimular la demanda. Es tracta d'una batalla perduda amb els nostres competidors més directes com Turquia, Croàcia o Bulgària», digué el conseller.

Quant a l'oferta del «tot inclòs», Joan Flaquer advertí de la necessitat d'evitar qualsevol tipus de «criminalització» sobre aquest producte turístic. «No el podem prohibir i l'única cosa que podem fer és vetllar per la qualitat del servei», assegurà el conseller. Abans de la conferència, el conseller de Turisme, Joan Flaquer, juntament amb la batlessa de Palma, Catalina Cirer, entregaren 180 diplomes «en reconeixement i agraïment» a les empreses, institucions i persones que participaren en l'organització del Congrés de la patronal britànica d'Agents de Viatge, ABTA, realitzat l'octubre passat a Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris