muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

Foment valora el pla però vol de l'Estat més doblers per a promoció

El president del Foment del Turisme de Mallorca, Miquel Vicens, valorà positivament el pla de reconversió de la Platja de Palma. Tot i així, Vicens digué que es tracta d'un projecte a molt llarg termini i «el que més necessita ara el sector són doblers per a promoció». Precisament, la Junta Directiva del Foment del Turisme de Mallorca es reuní ahir horabaixa amb el secretari d'Estat de Turisme i Comerç, Francico Utrera, a qui reclamaren un major esforç econòmic de l'Executiu central en campanyes de promoció turística.

El president del Foment del Turisme assenyalà que «Mallorca es troba en una situació en la qual la demanda resulta insuficient i l'estacionalitat del sector turístic és encara més forta que abans». Per tant, i amb l'objectiu d'estimular els mercats emissors, «cal reforçar les inversions concertades amb el sector privat per a la promoció exterior de la nostra destinació», declarà Vicens.

El secretari d'Estat de Turisme i Comerç, Francisco Utrera, i la Junta Directiva del Foment del Turisme de Mallorca tingueren oportunitat també de comentar el projecte de reconversió de la Platja de Palma. En aquest sentit, el president de l'entitat insular destacà que es tracta d'un projecte que «no tindrà efectes immediats, a més d'intervenir en una zona que tan sols representa el 10% de tota l'oferta hotelera de l'Illa». Segons Miquel Vicens, «tenim uns problemes d'imatge a l'exterior que s'han de resoldre i, en aquest sentit, la responsabilitat de Foment del Turisme és posar l'accent en aquelles accions que suposin un impacte més fort de la nostra destinació en els nostres principals mercats emissors, com l'alemany i el britànic».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris